De unde obtin Mandriva Linux 2010.1

5 posts / 0 new
Last post
cgherman
cgherman's picture
De unde obtin Mandriva Linux 2010.1
scorpyo
Alt server de download, din

Alt server de download, din Romania:
ftp.micropower.ro/Mandriva/2010.1

assirian
o intrebare,poate c'am stupida

care versiune de Mandriva e mai bine s-o instlez:Mandriva One 2010.1 sau Mandriva Free 2010.1?stiu ca prima e de 4.3 gb iar a doua de 690 mb,si ca prima are mai multe optiuni ,printre care posibilitatea de-a instala toate mediile de lucru(kde,gnome,lxde) si de a alege ce pachete(apps) vreau sa instalez. thx

N3o
N3o's picture
Vad ca deja cunosti

Vad ca deja cunosti majoritatea diferentelor intre versiuni, ar mai fi una de mentionat si anume One contine si drivere non-free pentru a putea rula bine in modul de live cd. Acele drivere nu sunt incluse pe dvd-ul Free dar sunt disponibile imediat ce ti-ai setat mediile (mediile non-free mai ales)...

Asa ca alegerea o faci in functie de nevoi si posibilitati. De exemplu daca n-ai banda de net prea buna atunci iei CDul fiind mai mic, ajunge mai rapid. Daca vrei sa pui Mandriva pe o masina care nu are acces la net si vrei multe aplicatii atunci iei Free..., samd.

Mai multe detalii despre diferentele intre versiunile Mandriva Linux le poti gasi [aici](http://wiki.mandriva.com/en/Docs/Choosing_the_right_edition).

assirian
Multumesc

"Asa ca alegerea o faci in functie de nevoi si posibilitati. De exemplu daca n-ai banda de net prea buna atunci iei CDul fiind mai mic, ajunge mai rapid. Daca vrei sa pui Mandriva pe o masina care nu are acces la net si vrei multe aplicatii atunci iei Free..., samd.

Mai multe detalii despre diferentele intre versiunile Mandriva Linux le poti gasi aici."

da,am citit cu atentie si am inteles diferentele. mersi ptr raspuns(si viteza lui)!