Mandriva Flash - reportaj la Radio Canada

4 posts / 0 new
Last post
cgherman
cgherman's picture
Mandriva Flash - reportaj la Radio Canada

Radio Canada a realizat un reportaj in care este prezentat si Mandriva Flash ca o optiune pentru navigatorii online nomazi - de prin internet cafeuri.

Vizonare.

beranger
beranger's picture
Raspuns: Mandriva Flash - reportaj la Radio Canada

Ils mangent du merde. Du-te tu intr-un Internet Café din lume (nu numai in RO), si vezi daca te lasa sa bootezi de pe cheie USB! Vezi sa nu...

In plus, frantuzul de la Mandriva zice ca pe o cheie USB este "un ordinator intreg". Ba pe-a ma-sii! E doar pe post de hard-disk, pentru ca in continuare e nevoie de un "ordinator adevarat" pentru: CPU, RAM, video, eth, etc. etc.

Un reportaj pentru handicapati.

cosmin
cosmin's picture
Raspuns: Mandriva Flash - reportaj la Radio Canada

Merde este feminin. :P

Aşa-i, din păcate nu poţi boota chiar aşa, oriunde. Nu încep să zic de facultatea mea, că nu mă mai opresc.

Pe de altă parte, e bine că îl popularizează, mai aude lumea de Linux.

[url=http://counter.li.org/]Linux registered user #368449[/url]

N3o
N3o's picture
Raspuns: Mandriva Flash - reportaj la Radio Canada

Acu' nu fi si tu asa "aspru"! Normal ca spunea ca este "un ordinator intreg" referindu-se la partea de  soft (ca sunt aplicatii variate si suficiente) pentru ca unii (l)useri obisnuiti habar n-au ce e aia CPU, RAM, HDD si ei atat pricep.
Reportajul se raporteaza exact la nivelul inteligentei actuale a lumii... "below sea level"
Imagineaza-ti o lume plina de geeks, ar fi dezastru! Asa e mai bine, castigurile sunt de ambele parti, (l)userii sunt multumiti daca le merge winamp, net si mess si ceilalti castiga de pe urma lor la partea de vanzari soft/suport etc.
Cat despre partea cu acceptul celor de la Internet Cafe-uri sa bootezi de pe diverse dispozitive ai dreptate, sa ne gandim daca ar trebui sa mai modificam si optiunile in BIOS pentru a putea boota. Asa ceva chiar nu cred sa te lase...  :-\