Easy Urpmi

4 posts / 0 new
Last post
alex.p
Easy Urpmi

  Am renunat la linux pentru o mica perioada pentru ca am avut nevoie de windows ( am trecut prin febra world of warcraft in vacanta cu prietenii ) si mi-am lasat totusi Mandriva 2007 Spring pe o partitie separata. Am lasat-o exact cum am primit-o de la instalare ( nu i-am adaugat decat niste versiuni de blackbox nereusite pentru ca nu mi-au mers... altfel era cald instalata ). Acum am revenit, doar ca la primele incercari: 'urpmi opera', 'urpmi linuxdcpp', ' urpmi x' ( unde x apartie unei liste lungi de pachete care le instalam prim urpmi ) nu merge .. nu gaseste nimic :|... si pe langa asta am instalat flash-ul din rpm-ul luat de pe site-ul lor si nu merge decat pe jumatate .. cu bucati din pagini html albe ( nu e de la java, o am instalata ).
  Am reinstalat mediile, nimic. Au cei de la Easy Urpmi o problema sau blackboxul ala instalat pe bucatele necompatibile si intr-un final neinstalat a avut 'efecte secundare' ? Ma poate ajuta cineva ?

cgherman
cgherman's picture
Raspuns: Easy Urpmi

Easyurpmi iti indica doar posibile mirror-uri, nu se ocupa de pachete.

PS: studiaza rubrica incepatori din forum cat si wiki.

alex.p
Raspuns: Easy Urpmi

Ah da, ok! stiam asta .. sunt inca la inceput si ma incurc. Am sa incerc in seara asta alte mirroruri .. eu aveam iasi.roedu.net. a lor e vina  ???

LE: Am sters mediile si le-am repus folosind mirror-urile celor de la evolva si mi-a mers  :D

cgherman
cgherman's picture
Raspuns: Easy Urpmi

Eu folosesc de multa vreme Roedu Iasi ca surse de instalare si nu am avut probleme cu mediile. Banuiesc ca ai adaugat mediile incorect.