yahoo messenger in wine

9 posts / 0 new
Last post
dorin25#
dorin25#'s picture
yahoo messenger in wine

Miam instalat ymess.in wine,scriu ud-ul si parola pt logare si cand ii dau sa ma conecteze la net nu se intampla nimic.Cand l-am instalat mia dat mesajul de eroare: Could not execute the external program "C:\ProgramFiles\Yahoo\Messenger\YahooMessenger.exe"
Pe desktop imi pune icoana si se deschide fereastra de logare dar cand sa se conecteze nimic.
Ce pot face?

N3o
N3o's picture
Raspuns: yahoo messenger in wine

Ai putea sa fi mai serios si sa folosesti Kopete sau Pidgin! :)
Incearca sa modifici in configuratia wine sa apara ca fiind Win 2k sau incearca chiar '98 dar nu cred ca va merge.
Oricum DCM (DCM=Dupa Capu' Meu) chestia asta nu merita, fiindca exista kopete si pidgin si ceva alternative pentru lipsurile lor.

mirceacoman67
Raspuns: yahoo messenger in wine

daca vrei sa transformi linux intr-un surogat de windows, vei avea mari lupte de dat si nu putine dezamagiri. incearca totusi sa gasesti modalitatile cele mai potrivite de a rezolva problemele tale obisnuite folosind aplicatii native linux. daca te vei incapatana sa recurgi numai la emulatoare, desi wine nu e chiar asta, ce rost are sa folosesti linux? marca banu' si cumpara o licenta de microsoft.  ;)

dorin25#
dorin25#'s picture
Raspuns: yahoo messenger in wine

Nu vreau sa transform linux in suport pt win caci prefer si eu programele native dar vreau sa incerc de toate in linux caci numai asa se poate invata iar can o sa am nevoie(intr-o anumita situatie) de o aplicatie precum ymess. sa stiu cum se procedeaza.Va d k ymess. face multe figuri in wine si nu merita instalat.
Nu se stie nici odata cand o sa am nevoie ssa apelez la emulator(wine) deci trebuie sa stiu si ce se poate rula pe el.

.......

mirceacoman67
Re: yahoo messenger in wine

dorin25#, cum ai instalat wine?

dorin25#
dorin25#'s picture
Re: yahoo messenger in wine

L-am instalat prin comanda din consola:  urpmi wine,in urma careia s-a descarcat de pe surse si s-a instalat in sistem.

.......

unixlust
Re: yahoo messenger in wine

Nu mi-a mers niciodata Yahoo! Messenger sub wine, mai demult ma dadeam peste cap si in fata si in spate, doar ca sa il fac sa mearga, incercam tot felul de hack-uri, dar degeaba. Oricum, Yahoo! Messenger suge (parerea mea). Chiar si cand sunt nevoit sa folosesc Windows la un coleg sau altcineva, instalez Pidgin :) Mi-am facut un obicei din asta. Sau folosesc meebo sau altceva, dar evit Yahoo! Messenger.

b4dy
Re: yahoo messenger in wine

va salut! mi-am instalat de 2 zile mandriva,asa ca va rog scuzati-mi intrebarile de incepator :)  as vrea sa folosesc un program cu care sa pot face transfer de fisiere de la un utilizator de yahoo mess.si invers.Am incercat cu kopete dar nu merge.mii de multumiri anticipate

b4dy

Anonymous
Re: yahoo messenger in wine

incearca un pidgin.