SD-CARD pe laptop

6 posts / 0 new
Last post
MaTricks
SD-CARD pe laptop

WOW. Azi intr-o doara am introdus un sd-card in cititorul de carduri al laptopului. Era sa lesin de uimire cand am vazut ca detectorul de device al amarok-ului a sarit sa imi spuna ca un nou dispozitiv a fost gasit. Pe 2007.1 oricat m-am chinuit sa il fac sa mearga, nu am reusit. Am si abandonat ideea de a-l vedea functionand.

Felicitari mandriva 2008. Inca o bila mare si alba pentru ea.

gorgo
Raspuns: SD-CARD pe laptop

E incredibil, peste tot lume fericita (cu noua aparitie), numai eu am avut o experienta nefericita, mai trebuie sa incerc o data. De data asta sterg toata partitia /home, poate nu se mai impiedica, si ma aleg si eu cu un sistem functional.

MaTricks
Raspuns: SD-CARD pe laptop

Si daca tot m-am apucat de impartit bile, iaca inca o bila alba pentru mandriva 2008.

In sfarsit merge inregistrarea prin microfonul laptopului.

La inceput a fost . . . kernelul!
Close Windows...Open Source.

Anonymous
Re: SD-CARD pe laptop

Voi toti sunteti fericiti, la mine sd nu merge, camera nu merge etc. Si totusi sunt multumit? ;D

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: SD-CARD pe laptop

Aaa ... de ce nu merge? La mine merge tot, si nu am avut probleme cu usb stick, card reader sau aparat foto de ani de zile ... toate zboara, fara sa-i fac nimica.

Doar infing stickul/aparatul/cardul si apare automat ca new device found si dau click pe el si vila ... deschis cu Dolphin (Konqueror) ... daca esti pe Gnome, si acolo trebuie sa fie ceva device norifier (eu sunt pe KDE poate altcineva iti poate explica treaba).

Toate treburile astea trebuie sa functioneze de cand este HAL, si HAL este din de prin 2006-2007.

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717

Anonymous
Re: SD-CARD pe laptop

Pai nu stiu exact. Laptopul este un IBM Lenovo Z61m si de la instalare a spus ca nu exista drivere pentru cateva din functiile lui. Am trimis fisierul la cu device-urile necunoscute la Mandriva. Ca sa va faceti o idee 2 din necunoscute le-am atasat in fisierul alaturat.