Intrebare suplimente

4 posts / 0 new
Last post
pigulici
Intrebare suplimente

Nu stiu daca aici e locul unde sa postez dar incerc :
Deci, am facut o comanda de niste medicamente naturiste (care sunt tratate ca suplimente alimentare) de pe un site din India, vine pachetul la posta (Posta Romana) , se duce prietena sa il ridice si ii zice aia de acolo( o functionara tipica de stat) ca e foarte mult, ca e greu pachetul (avea vreo 3 kile) ca in mod normal trebuia sa o cheme pe sefa si sa nu il dea, ca sa trebuia sa folosim alta firma de transport(!!!), prietena ia spus ca sunt suplimente alimentare pentru uz personal, aia tot ii dadea ca nu se poate , in fine creca vroia o spaga si nu a inteles prietena, intrebarea este  (avand in vedere ca cei din India numai prin Posta romana pot trimite) ce tre sa ii zic cucoanei de la oficiu postal ca sa ii inchid gura si sa imi dea pachetul fara a imi face mizerii, de genul ca tre sa predea sefei pachetul care sa hotarasca, etc(o lege ceva)..?

romikele
Re: Intrebare suplimente

Mergi la oficiu impreuna cu un politzai, vezi daca acea cucoana mai macane ceva. :)

Linux pentru toţi
Linux registered user nr. 468331

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: Intrebare suplimente

Posta trebuie sa-ti dea orice pachet primit, indiferent de greutate, marime sau natura materiala. Singurul lucru ce poate sa-ti faca este ca pentru unele chestii din anumite state se plateste si vama, dar in cazul tau ma indoiesc sa fie cazul.
Posta nu functioneaza pe toanele functionarei si a sefei ei. Daca in continuare refuza sa-ti elibere coletul, scoti frumos mobilul, de fata cu tanti respectiva, si suni la protectia consumatorilor. Iti garantez ca nu o sa apuci nici sa formezi numarul deja o sa ai coletul in brate.

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717

yo5bdm
yo5bdm's picture
Re: Intrebare suplimente

Am patit si eu asa ceva cand am comandat niste magneti din SUA. Am ajuns la posta si mo pus sa deschid coletul sa vada ce e acolo. Cand am zis "niste magneti" o zis "Hopaaaa..." da no facut nimic. Am salutat si am plecat. Si tanti astepta ceva verzisori, dar m-am facut ca ploua. Oricum daca cere pe fatza ceva ameninti sa suni la politie si raportezi ca vrea mita, ca sigur se calmeaza.

The Future is OpenSource.... Fully editable....
Linux registered user #439407
[url=http://erdeirudolf.blogspot.com/]Erdei Rudolf Photography[/url]