Bucuresti Linux Users Group

12 posts / 0 new
Last post
V3n3RiX
Bucuresti Linux Users Group

    Acum ceva timp, un grup de utilizatori de Linux din Bucuresti ne-am gandit ca ar fi bine sa infiintam un LUG local!Ideea acestui LUG a fost de a organiza intalniri periodice in care participantii sa se simta in largul lor, sa poata discuta liber de script-uri si recompilari de kernel, iar prin asta sa invatam unii de la altii!Intalnirile au loc odata la 2 saptamani, si se stabilesc pe forumul Ubuntu (majoritatea membrilor foloseau Ubuntu in momentul intemeierii grupului), deoarece site-ul BLUG nu este inca terminat!
    Utilizatorii de Linux din Bucuresti care frecventeaza acest forum,  doritori sa participe la intalniri, sunt bineveniti sa ne cunoastem, sa discutam despre Linux si sa ne simtim bine in cadrul unui grup unde toti avem aceeasi pasiune: Linux si Open-Source!
    De fiecare data cand se va stabili o noua intalnire si se va posta pe forumul Ubuntu, voi posta si eu in acest topic ca sa stie toata lumea unde si cand va avea loc urmatoarea intalnire!Sper sa fim cat mai multi pentru ca sigur avem ce discuta si invata unii de la altii!

P.S.: Rog moderatorii un sticky pe acest topic sa fie mai usor de gasit!Multumesc anticipat!...

Offline
Re: Bucuresti Linux Users Group

Super idee.
Eu ma bag :D

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: Bucuresti Linux Users Group

Ai primit Sticky. Mai discut si cu colegii administratori daca acest topic e bine sau nu in categoria "General" ... anunti aici daca se muta.

LE: mutat in taverna

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717

V3n3RiX
Re: Bucuresti Linux Users Group

Multumesc pentru sticky, si scuze ca am postat la General!...

admin
admin's picture
Re: Bucuresti Linux Users Group

Mai bine faceati ceva specializat pe Ubuntu. Lug.ro exista deja si este in parte (una mare) bucurestean, se mai organizeaza si pe acolo diverse intalniri etc.

V3n3RiX
Re: Bucuresti Linux Users Group

Nu am facut ceva specializat pe Ubuntu dintr-un singur motiv: nu vrem sa fim Bucuresti Ubuntu Users Group, ci Bucuresti LINUX Users Group!Nu folosim numai Ubuntu, folosim si alte distrubutii cum ar fi Mandriva, openSUSE, Gentoo, Fedora, Debian sau PCLinuxOS!
Cat despre existenta lug.ro stiam, dar acel grup se vrea a fi la nivel national, iar noi incercam ceva local!

Anonymous
Re: Bucuresti Linux Users Group

De-a lungul vremii am tot auzit de intemeierea unor LUG-uri pe la Baia Mare, Timisoara, Tg Mures parca, si acum Bucuresti. Oare cele vechi au ramas  la starea initiala ori s-au mai dezvoltat intre timp? Parerea mea e ca sunt multe initiative care, din pacate, raman tot la acest stadiu.

V3n3RiX
Re: Bucuresti Linux Users Group

Sambata, 11.04.2009, incepand cu ora 10:30 se va tine urmatoarea intalnire a membrilor BLUG la MacDonalds Unirii. Toti cei interesati sunt asteptati sa participe, daca aveti cum va rog sa postati pentru a va confirma sau infirma prezenta la intalnire.

V3n3RiX
Re: Bucuresti Linux Users Group

Sambata, 25.04.2009, incepand cu ora 10:30 se va tine urmatoarea intalnire a membrilor BLUG la MacDonalds Unirii. Toti cei interesati sa participe sunt bineveniti.

danny_b85
Re: Bucuresti Linux Users Group

Sambata, 23.05.2009, incepand cu ora 10:30 se va tine urmatoarea intalnire a membrilor BLUG la MacDonalds Unirii. Toti cei interesati sunt asteptati sa participe la intalnire, daca aveti cum va rog sa postati pentru a va confirma sau infirma prezenta la intalnire.

danny_b85
Re: Bucuresti Linux Users Group

Sambata, 06.06.2009, incepand cu ora 10:30 se va tine urmatoarea intalnire a membrilor BLUG la MacDonalds Unirii.

Chiar daca incepem intalnirea de la 10:30, stam cam pana pe la 16:00-17:00 dupa-amiaza, deci daca sunteti dornici de o intalnire cu discutii pe tema Open Source, Linux, calculatoare sunteti asteptati la un pahar de vorba si de suc/bere.

username
Re: Bucuresti Linux Users Group

pacat ca mancarea de la MC Donalds lasa de dorit :DD

yeah right.