ie8 in mandriva

7 posts / 0 new
Last post
pigulici
ie8 in mandriva

Buna
Am si eu o statie cu mandriva 2009.1 , persoana care lucreaza la ea are 1 site(unul singur) care afiseaza niste formulare, dar numai in browser-ul IE8, ca sa instalez windows pt un site, nu se pune problema, a reusit careva sa instaleze sub mandriva , IE8, m-am chinuit cu ies4linux, wine+install ie8, winde-doors, nu reusesc sa am o bara de adrese unde sa introduc site-ul?

N3o
N3o's picture
Re: ie8 in mandriva

Daca folosesti Firefox incearca pluginul User Agent Switcher, poate reusesti sa il pacalesti. Daca insa e vorba doar de a pacali acel site si e nevoie de vreo functie din IE8 atunci nu va functiona. Singura solutie ar fi o masina virtuala in care sa ai instalat un XP sau ceva windows cu IE8.

Pentru Opera ai la fel un user agent switcher deja incorporat: Tools->Preferences-> Network si alegi din meniul de la 'Browser Identification'.

scorpyo
Re: ie8 in mandriva

Salut
Poti sa incerci si cu Opera Browser. Am si eu unsite pe care Mozilla nu poate sa il afiseze, insa Opera nu are greturi legat de el.

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: ie8 in mandriva

Pentru a face setarea de identificare browser la nivel de site (adica numai pentru site-ul respectiv) in Opera, deschizi pagina, chiar daca nu arata cum trebuie, dai click dreapta oriunde pe pagina respectiva -> Site Preferencies -> Network -> Browser Identification

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717

pigulici
Re: ie8 in mandriva

n-a mers neam, nici cu opera sau altceva, am vorbit si cu ciumpalacul de la site (de la firma) , si mi-a zis ca merge numai pe ie...mda...acum incerc cu o masina virtuala...
L.E.: a mers cu o masina virtuala, mai bine incercam de la inceput cu asta, nu mai pierdeam timpul, l-am intrebat pe ciumpalacul de la site, mie cine imi plateste licenta de windows ca sa ii pot folosi formularele(pt care am platit) , care se pot accesa numai cu IE8, a ridicat din umeri, ...

scorpyo
Re: ie8 in mandriva

Din pacate nu esti singurul care se confrunta cu probleme legate de programe scrise pentru M$ sau site-uri facute pt IE. Am un program de facturare care a fost scris pt win. Cind am cerut firmei care il face sa scoata o versiune pt linux mi-au zis ca nu are rost, ca sint doar 1% utilizatori de linux. Asta e. mi-am instalat win in masina virtuala si lucrez asa, pina cind se vor hotari sa scoata o versiune pt linux a programului. dar pe de alta parte lunar le cer sa faca lucrul acesta. Pina se vor plictisi de mine si imi vor indeplini cerintele. Pina atunci.... gasim solutii, ca sintem baieti destepti. In definitiv de-aia am trecut pe linux - ca sa ne deosebim de turma.

N3o
N3o's picture
Re: ie8 in mandriva

@scorpyo:
Vezi ca exista soft de facturare pe Linux! Uite aici: http://www.mandrivausers.ro/forum>