Cooker nu printeaza?!

3 posts / 0 new
Last post
ono
Cooker nu printeaza?!

Am instalat imprimanta (HP 1020 laserjet), cum am facut de multe ori pana acuma. Totul e bine, dau sa imprime, primesc o eroare necunoscuta. Pornesc programul de diagnosticare, fac toate operatiunile cerute, iar la urma, desi nu tipareste chiar nimic, imi spune ca totul e bine! Ar putea sa fie ceva de la setarea securitatii calculatorului ( unii aveau si inainte probleme cu securitatea...) ? Ce ma sfatuiti, va rog? Cookerul este One KDE4. Multumesc anticipat!

symbianflo
symbianflo's picture
ok si eu bag cheia de

ok
si eu bag cheia de contact inauntru rasucesc si nimic , ce ma sfatuiti ?
Va rog mult ajutati-ma ca alfel sunt pe jos ...

imi pare rau dar la asa cerere asa raspuns
PS.
lipeste eroarea, lanseaza cups din shell, eventual cu debug, si lipeste aici etc....


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

ono
Pai la cheia de contact

ma pricep mai bine. Daca chiar asa patesti, atunci ridica capota, poate ti-au furat bateria.Sau parchezi si uiti farurile aprinse in parcare, cum patesc eu de fiecare data aproape, cand vin de la supermarket. Referitor la printer, am un HP 1020, care se instaleaza asa perfect mereu (si daca eu nu mai instalez intr-una programul!...) e prima data cand aflu ca se mai poate si sa nu mearga. De aceea nu am stiut sa lansez cups. Voi sti de acuma. Pentru ca am avut foarte mare nevoie de ea, am tot sapat, pana cand, disperat, am instalat foo2zjs.tar.gz (asa cum se aude) de la foo2zjs.rkkda.com, iar rezultatul a fost ca imprimanta zburda, nu alta, si mi-am facut toata treaba. Imi cer scuze ca mi-am pierdut capul si nu am spus ce mesaj primeam: "The queue "HP-Laserjet-1020 is not enabled the reason given is '/usr/lib/cups/backend/hp' failed. Inca odata, mii de scuze si multumesc oricum, se putea sa nu mearga nici cu rkkda.com!

ono