Proxy squid

7 posts / 0 new
Last post
V@li
V@li's picture
Proxy squid

Aveti idee daca as putea utiliza un http proxy Squid intr-o retea de windows care se afla intr-un domeniu?

Adica toate statiile de windows care sunt intr-un domeniu sa imi treaca prin acel proxy...si sa imi monitorizeze toata activitatea utilizatorilor??!

Merci!

clucian
clucian's picture
Da se poate Sigur. Eu

Da se poate Sigur. Eu folosesc squid intr-o retea in care toate computerele sunt pe Windows cu DC, iar ca gateway au un Linux care are si proxy. Mai nou am bagat si un squidGuard, pentru a ii limita pe anumite pagini.

Daca vrei si sa vezi pe unde umbla pune sarg la squid, dar trebuie sa spatiu suficient pe server, ca in 6 luni sau 1 an daca sunt multi o sa umpli ceva pe server.

Fara ca useri sa stie din firewall tot ce intra pe portul 80 redirectionezi catre portul de squid.
( Banuiesc ca ai aprobarea superioirilor !!! )

Succes.

Comming Soon !

openmind
sunteti siguri ca e ok

sunteti siguri ca e ok topicul asta?

Patkos Csaba
@openmind: De ce nu ar fi OK

@openmind: De ce nu ar fi OK topicul asta? Folosirea proxy-urilor, monitorizarile de trafic, caching, filtering ... toate sunt tehnologii perfect legale si folosite la nivel larg. Nu vad nimica in neregula cu topicul asta.

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717

cgherman
cgherman's picture
mai ales la firme

La munca nu te poti plange ca iti este incalcata intimitatea atata timp cat folosesti bunurile firmei ce nu iti apartin.

La firma unde lucrez am dezvoltat o aplicatie ce face rapoarte legate de ce aplicatii/documente a folosit un client monitorizat si cat timp, fiecare putand fi catalogata ca productiva ori neproductiva.

Aaa .... merge pe windows doar :))

symbianflo
symbianflo's picture
Hmmm ok de acord cu voi da

Hmmm ok de acord cu voi da atunci la ce masa au mai aprobat legea aia SF cu ceva ce seamnana cu privacy? poa sa fie ? :(


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

sun tzu
sun tzu's picture
Poti sa foloseseti Endian

Poti sa foloseseti Endian Firewall pe care il pui in bridge daca ai deja un gateway.(stie sa sa autentifice in domeniul tau si sa ia de acolo userii din active directory).