Re: Iarna nu-i ca vara si nici Gentoo nu-i ca Slackware !

3 posts / 0 new
Last post
adyx
Re: Iarna nu-i ca vara si nici Gentoo nu-i ca Slackware !

De obicei nu am timp sa parcurg articole care nu au legatura cu stirile care ar putea fi prezentate pe site, dar titlul A Slacker Tries His Hand at Gentoo mi s-a parut o experienta interesanta. Saracul user... Nu as fi citit textul daca stiam ca Gentoo va fi o adevarata trauma pentru el. Este drept ca dupa trei zile avea KDE-ul pe ecran, dar asta nu l-a facut sa renunte la Slackware :-D Funny !
Cititi aventura aici.

Imi place comentariul asta:
I agree the whole article could have been "I tried Gentoo couldn't figure it out. So i installed my favorite distro becasue it rules! and i have been using it since 1.0"

admin
admin's picture
Re: Iarna nu-i ca vara si nici Gentoo nu-i ca Slackware !

Gentuu oricum suge, este un fapt atestat oficial! :-D

adyx
Re: Iarna nu-i ca vara si nici Gentoo nu-i ca Slackware !

Mai ales din punctul de vedere al tipului de mai sus. :-D
Eu nu cred ca Gentoo e nasol, din contra, este pentru tipi obsesionali pentru care fiecare amanunt conteaza, si din punctul asta de vedere ii satisface pe deplin. Ratiunea sistemului rezida mai mult in configurarea lui si de aceea personal il consider o pierdere de timp ca user de Desktop dar o sursa de stiinta linux. De asemenea nu cred in problemele de care s-a lovit userul respectiv exista. Vezi, sunt de partea lui intr-o singura privinta, toata lumea ii spune "Citeste documentatia !" Be serious man ! Este ca si cum te-ar pune cineva in fata Bibliotecii Nationale si ti-ar spune: "Pe undeva pe aici este un tutorial despre cum sa dai corect clickul de mouse dar nu mai stiu in care volum."
Oricum mi se pare foarte amuzanta situatia. Un user de Slack este un mic rechin aici in lumea reala unde noi ne dam cu Suse sau Mandry dar se pare ca exista lucruri si mai tenebroase :-D :-D :-D

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.