Interviu cu François Bancilhon - Mandriva CEO

cgherman's picture

ZDnet a luat un interviu lui François Bancilhon - Mandriva CEO si in care sunt discutate ultimele evenimente in legate de Mandriva

Interviu

 

Comments

beranger's picture

...mai degraba o discutie, redata foarte aproximativ.

Eu sunt mai degraba trist de imaginea pe care François Bancilhon reuseste sa si-o faca — aceea de "francez plangacios". Desi orice publicitate e buna, de data asta scrisoarea deschisa nu a sugerat un leader puternic.

Mandriva ar avea mai multe de facut pentru a convinge "piata" ca are un viitor. De pilda, nu se poate cumpara de pe site Mandriva Corporate Desktop 4.0, desi oficial este lansat de cca. 4 luni, iar de la concurenta este foarte simplu sa cumperi online RHEL Desktop 5 sau SLED10.

Apoi, schimbarea modelului de afaceri — Club moka, versiuni mai putine la vanzare, preturi mai mici — a fost buna, dar mai este de umblat la consistenta website-ului, a mesajului, s.a.m.d. Ca sa nu mai spun (damblaua mea) ca Free este mai buggy decat One si Powerpack.

Pe cat este de bun AdamW la imagine, pe atat este de neindemanatic François...

 

maaxx's picture

Din nefericire, Beranger, ai dreptate in  legatura cu "francezul plangacios". Mandriva are nevoie de o conducere mai buna si de o organizare mai buna. Treburile lancezesc in bunul stil latin...

Poate Adam ar trebui promovat?

 

' Zombie:
"Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." '
(Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

piriu's picture

Atitudinea d-lui Bancilhon poate fi exprimata prin următorul banc:

Întrebare: Ce sunt 100.000 de oameni cu mâinile ridicate?

Răspuns: Armata franceză ce se predă!