Pachetele promotianale pentru Installfest - o dezamagire personala

Se stie ca Mandriva France s-a oferit de la inceput sa sustina Installfest-urile prin pachete de diferite obiecte, in scopul promovarii evenimentului si a Mandriva Linux.

Eu sustin in continuare linuxul si distributia Mandriva, care mi-a fost, este si va fi preferata mea. In acelasi timp nu pot sa ma abtin sa nu-mi prezint dezamagirea fata de Mandriva France - in legatura cu pachetele Installfest Packs.

Promisiunea lor:
- postere + pliante pentru promovarea evenimentului in pachet, si in email trimise imediat dupa lansare
- pixuri, cd-uri si abtibilduri trimise imediat dupa lansarea distributiei, in cantitatea ceruta (noi am comandat 50 bucati)

Adevarul ... gol-golut:
- materiale "cica" au fost transmise cu 5 zile lucratoare inainte de eveniment din Franta.
- in data de 20 (2 zile dupa eveniment) au venit afisele pentru promovarea evenimentului. Pachetul continea nici mai mult nici mai putin de 4 (patru) afise format A2 de 2 tipuri. Pliante (fluturasi) nimic. Explicati-mi si mie la ce s-a gandit individul ala din Franta cand a considerat ca 4 afise sunt suficiente pentru promovarea evenimentului? (fapt divers: noi am printat si am pus aprox 50 afise si am impartit aprox 180 fluturasi)
- in data de 23 (5 zile dupa eveniment) a venit al doilea pachet de la Mandriva Franta ... deja ne pregateam pentru cd-uri si tot felu' de bunatati ... dezamagire ... un pachetel subtire ... aprox. 50 foite cu cate 10-15 abtibilduri (ce sa fac cu atatea abtibilduri???) si un numar extraordinar de .... 14 (paisprezece) pixuri - de altfel destul de faine ca design dar dubioase din punct de vedere calitativ. Sunt din plastic cu finisaje destul de brute. Hai sa zicem ca sunt acceptabile ... dar ce era sa fac daca vroiam sa dau la invitati??? 14 pixuri la 40 oameni ...
- in continuare asteptam pachetul cu CD-uri ... deja vad ca va fi un plic, cu vreo 3 cd-uri ... daca asa va fi, ma bate gandul sa-i trimit inapoi sa si le bage ... undeva.

Concluzie: Mandriva 2008.0 - distributia anului (vezi http://www.mandrivausers.org) - SUPER.
Organizarea Mandriva France - dezastru. Imi pare nespus de rau ca trebuie sa scriu aceste randuri, dar adevarul trist ma face sa-mi exprim dezamagirea ... :( ....

Comments

Nu ma pot abtine:
- pixurile scriu cu culoarea neagra ... desi sunt albastre la plastic (vezi poze aici http://www.mandrivausers.ro/index.php?q=gallery&g2_itemId=915 )
- inauntru este o pasta din aia de 10 bani (noroc ca poate fi schimbata)
- inscriptionarea de "Mandriva" se sterge foart-foarte usor

PS. tot la adresa de mai sus gasiti poze cu articolul din ziarul Agenda Timisoara in care a aparut evenimentul nostru.

Linux registered user # 457717
MANDRIVA INSTALLFEST - Timisoara, 18 NOIEMBRIE

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717

Este normal ca materialele sa fie de mai slaba calitate. Orice este promotional tinde sa fie facut cu costuri cat mai mici. In plus stiu din experienta ca pentru comunitatile mai mici si unde nu exista o activitate efervescenta eforturile de a le sustine din partea firmei sunt ceva mai reduse. Dincolo de asta, ar trebui spun eu, sa semnalezi printr-un email aceasta situatie pentru ca poate fi pana la urma incompetenta si lipsa de chef a unui angajat ;)

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. A.E.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.

V@li's picture

In primul rand vreau sa multumesc celor care au reusit sa organizeze Installfest-ul si cred ca acest eveniment reprezinta un mare succes atat pentru noi cat si pentru cei care au auzit/intrat /vor intra in lumea linux-ului! Cat despre Mandriva France "no comment"- cu alta ocazie incercam sa ne imobilizam cat mai mult local pentru promovarea evenimentului.
Personal ma bucur pentru desfasurarea acelui eveniment si pentru cei care promomeaza distributia Mandriva !

PS. imi pare rau ca nu am putut fi prezent la desfasurarea evenimentului. As propune ca temele si subictele care au fost abordate la Installfest sa fie publicate pe site.

Cu stima,
Valentin Bojin

In decursul zilei de 24.11.07 vor fi puse toate prezentarile facute in format PDF pe grupul evenimentului.

Linux registered user # 457717
MANDRIVA INSTALLFEST - Timisoara, 18 NOIEMBRIE

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717

N3o's picture

Multumim heker pentru aprecieri!

Adyx: dupa capul meu nu cred ca un produs promotional ar trebui sa fie de calitate mai slaba. Pana la urma si asta e un detaliu ce reflecta calitatea si seriozitatea firmei.

Azi am remarcat ca si Beranger a semnalat durerile noastre. Ii multumim pe aceasta cale!

Linux registered user # 443878

As incepe cu regretul ca nu am putut ajunge in Timisoara, pentru InstallFest. Mi-am dorit, mi-am propus, dar viata are legile sale, care te-mpiedica sa faci tot ce vrei...

Va felicit pentru tot ce ati facut ca sa iasa bine InstallFest-ul. Nu sunt doar vorbe. Voi m-ati ajutat mult in scurta vreme de cand am pornit pe calea Mandrake-Mandriva. N-am sa va pot multumi niciodata indeajuns.

Reactia voastra vis-a-vis de materialele trimise de Mandriva France imi pare insa un pic disproportionata. Au promis, e adevarat. Au vrut. Stau marturie cele cateva materiale trimise. Atat au reusit sa faca. De atat le-au ajuns banii. Atat au avut in buget pentru comunitatile mici, care de data asta poate s-au dovedit neasteptat de multe. Nu cred ca Mandriva France si-a dorit fierbinte sa se faca de ras.

Si noi, comunitatea de utilizatori romani, am putea face mai mult. Daca de acum si pana la viitorul InstallFest contribuim cu numai 5 lei pe luna, si daca ne vom strange numai 20 de cotizanti, data viitoare vom avea 1200 lei, cu care ne putem procura/produce propriile materiale promotionale. Ar fi un mod frumos de a multumi Mandriva pentru extraordinarul dar pe care ni l-au facut, si de care ne bucuram in fiecare zi. Si CARE ESTE :) mult mai mult decat un manunchi de pixuri, cateva afise, si cateva abtibilduri.

Sunteti de acord sa strangeti si sa pastrati banii, domnule Patkos? Spuneti unde sa va trimit prima cotizatie.

Ideea ta este plauzibila. Multumim pentru initiativa.

Deocamdata sa ramana treaba in "stand-by" - ma refer la cotizatii.

Contul bancar deschis pentru installfest este in continuare valabil. http://installfest.open.to - cauta pagina initiala.

:-)

Linux registered user # 457717
MANDRIVA INSTALLFEST - Timisoara, 18 NOIEMBRIE

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717