Si a fost sa fie .... InstallFest

In numele organizatorilor pot sa spun ca Mandriva 2008 InstallFest, tinut la Timisoara, a fost un succes. Nu unul rasunator care sa cutremure pamantul, dar ne-am atins scopul si per ansamblu suntem multumiti.

Ii multumesc pe aceasta cale celor care ne-au ajutat sa organizam acest eveniment. Fiecare idee si ajutor a fost luat in seama si ne-a ajutat sa facem un eveniment mai bun.

In cateva cuvinte lucrurile pentru care eu personal ma bucur si care pentru mine au reprezentat motivul cel mai important sa declar acest eveniment un succes:
- Au fost prezent oameni care nu stiau absolut nimic despre Linux si OpenSource, persoane care si-au prezentat interesul catre Linux in urma acestui eveniment.
- Erau persoane venite din diferite parti ale tarii, care si-au depus un efort pentru a participa - bravo!
- Au venit persoane care in urma prezentarilor si discutiilor, desi erau familiarizati cu Linuxul si-au dat seama ca "frontierele" sunt mult mai indepartate si posibilitatile prezentate de noi si discutate in particular le pot oferi solutii inovatoare, noi, interesante pentru problemele lor.

Sunt deosebit de bucuros pentru prezenta celor de pe forum, care au venit si am avut ocazia sa ne intalnim fata-n-fata, sa discutam, sa ne cunoastem mai bine. Am discutat idei, planuri de viitor, alte chestii care ar putea propulsa raspandirea si reprezentarea Mandriva Linux in Romania. Sper ca aceste idei se vor materializa cat mai curand.

Poze in galeria de imagini / albume utilizatori / album Matricks

Pana anul viitor, toate cele bune.

Mandriva Linux InstallFest Team.

Comments

piriu's picture

Felicitări!

cipyk's picture

Felicitari si din partea mea, ma bucur ca cei din Timisoara si-au asumat responsabilitatea de a "sparge gheata".
Lucrurile incep sa arate din ce in ce mai bine, asa ca e momentul nostru :D

Cipri

<a href="http://zisinoapte.blogspot.com">Ganduri de zi si noapte</a><br>
You'll never get to heaven if you're scared of getting high!