Instalare fara CD-ROM si FDD ?

3 posts / 0 new
Last post
Alexandru
Instalare fara CD-ROM si FDD ?

Salut, am un calculator care cam sta degeaba, si vreau sa ii instalez un linux, orice distribuite nu conteaza care, cat sa pot sa navighez pe net, nu are CD-ROM si nici FDD, dar are pe HDD Win98 cu care si boot-eaza + MDK10.0 in 3 CD-uri format ISO, il pot prosti din win98 ca sa instalez MDK 10.0 ??? Am si un daemon tool... ma ajuta cu ceva? Eventual sa pornesc instalarea de pe Net si sa continui cu ISO-urile de pe HDD, daca se poate ... CUM? daca nu .. nu.. asta e.
Va multumesc anticipat.

pescorilo
Re: Instalare fara CD-ROM si FDD ?

Macar de un fdd tot ai nevoie. Din windows nai cum sa-l instalezi, pentru ca trebuie sa partitionezi. In al dolea rand pt ca n-am auzit inca de Instalare linux (gandestete ca ruleaza pe baza kernelului linux, si nu vad cum l-ai porni ca executabil windows :D) in windows. E chiar asa de greu sa-i pui 30 min un cdrom?

adyx
Re: Instalare fara CD-ROM si FDD ?

Trebuie sa gasesti o metoda sa bootezi. Asta inseamna CD-ROM, FDD sau eventual un stick pe USB. Apoi te poate ajuta textul acesta sau acesta. Si eu cred ca cea mai simpla metoda este totusi sa pui cateva minute una dintre unitatile de mai sus si sa faci instalarea, preferabil un CD-ROM (cel mai simplu).

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.