Re: Review Nero Linux

3 posts / 0 new
Last post
adyx
Re: Review Nero Linux

Putini mai sunt cei care nu au aflat inca despre lansarea [url]versiunii de Linux[/url] a binecunoscutului programului de inregistrat CD-uri. Cu toate acestea, probabil ca foarte putini sunt cei care l-au incercat. La concurenta cu K3B, Nero Linux se pare ca trebuie "sa lupte" pentru a intra pe piata Linux. Este oare aceasta versiune una suficient de buna ? Cititi un review aici.

Vali
Re: Review Nero Linux

l-am incercat si eu. si sincer mi se pare mult in urma k3b-ului, in sensul ca are destul de putine optiuni. pot spune ca este o versiune foarte "lite" a versiunii de windows. si nici la usurinta in utilizare nu este prea bun. de exemplu in fereastra care iti arata continutul cd-ului trebuie sa faci drop in fereastra din dreapta; daca faci in cea din stanga nu se intampla nimic.
cele mai importante setari care lipsesc (fata de varianta de windows) cred ca sunt posibilitatea setarii marimii pt overburn si setarea explicita a optiunii de track at once.
ps: am folosit varianta demo, dar nu cred ca prin activare apar ceva optiuni in plus.

adyx
Re: Review Nero Linux

Pornesc si ei mai incet. Sunt la inceput pe Linux. Gandesete-te insa ca daca isi pun tipii mintea cu el il fac la fel de bun ca cel de Windows si atunci sa vezi concurenta. Au totusi de lucru nu gluma.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.