Ma defec pe medicina romaneasca!

3 posts / 0 new
Last post
beranger
beranger's picture
Ma defec pe medicina romaneasca!

A murit Adrian Pintea! (8 Iunie 2007)

«Actorul in varsta de 53 de ani s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza la Spitalul Clinic Fundeni, unde fusese internat in urma cu o saptamana. (16:00) Pintea a fost transferat la unitatea medicala din cauza unor infectii stomatologice. [...] Artistul suferea de mult de o ciroza hepatica, avansata, care i-a afectat partea dreapta a inimii, [...] avea numeroase complicatii, printre care hipertensiune pulmonara, renala si cardiaca si din acest motiv varianta efectuarii unui transplant hepatic a fost exclusa.»

Anonymous
Raspuns: Ma defec pe medicina romaneasca!

Când unui om îi e dat să moară apoi nu îl mai salvează nici mama doctorilor...

admin
admin's picture
Raspuns: Ma defec pe medicina romaneasca!

Si s-a mai dus unul... dumnezeu sa-l ierte. Si acum imi aduc aminte de "Iancu Jianu" de pe vremea copilariei.
Cat despre despre medicina.. ce sa mai zicem. Mama e asistent medical intr-un oras de provincie si lucreaza de vreo 20 si ceva de ani la sectia de reanimare (adica unde vin toti distrusii si amaratii dupa ce trec pe la Urgente).
Ei bine suntem diatamai tara 'europeana' a mileniului 3 si amaratii aia de la reanimare inca stau pe vremea asta la vreo 40 de grade,  cam asa e temperatura acolo in sectie. Nimic nu s-a schimbat de pe vremea lui ceasca.
Ori in momentul in care statul si conducerea nu pot asigura o temperatura _omeneasca_ intr-o sectie de asa importanta.. de altele ce sa mai zic... Numa bolnav sa nu fii.