Setarea imprimantei HP Laserjet 1020 in Mandriva 2009

2 posts / 0 new
Last post
ono
Setarea imprimantei HP Laserjet 1020 in Mandriva 2009

Cred ca e o problema cu imprimanta HP Laserjet 1020 in Mandriva 2009. Va spun ca nu merge instalata. Am instalat 2009 direct de pe DVD, am vrut sa setez imprimanta si nu am reusit. Dupa incercari nenumarate, am revenit la 2008, cu care am avut succes, dupa un sir de incercari ratate. Apoi am fost anuntat ca a aparut posibilitatea de a face Upgrade la 2009 si imi era frica sa nu patesc acelasi lucru, avand in vedere ca eu nu tin Mandriva doar de moft, ci definitiv!!! Pana la urma am patit acelasi lucru, pentru ca nu am reziatat tentatiei de a fi cobai si am acceptat upgrade la 2009. Am mai pus intrebari pe acest blog, dar nu am primit raspuns. Poate ca nu sunt singurul in incercarea de a lista de pe Mandriva 2009 fara succes. Rog, daca stie cineva cum poate fi rezolvata aceasta problema, sa imi dea si mie un raspuns, nu personal, ci pe forum, sa ajute si pe altii, sa nu cada in acelasi necaz. In situatia ca primesc raspuns ca si la celelalte intrebari, cred ca nu mai gasesc rostul participarii la acest site. Cu resoect, ono.

L.E.:

Am reusit s-o setez. Am intrat in consola si m-am logat cu superuser. Apoi am desinstalat vechiul hplip cu urpme hplip. Am raspuns cu yes la intrebarile puse de masina referitor la dezinstalarea si a altor pachete. Cand totul a fost gata, am dat comanda hp-setup. Se instaleaza automat vreo 45 de fisiere (cel putin in cazul meu). Apoi, din Mandriva Center / Hardware / Printer... am declarat-o default, am verificat si alte setari (Settings) pe care le-am ales dupa situatia particulara in care lucreaza masina mea, apoi am deschis HP Device Manager, am verificat setarile, apoi din tabul Actions am optat pentru pagina de test si cum aceasta intarzia oarecum, am dat click pe Download Firmware. Imprimanta a pornit si tot merge...

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: Setarea imprimantei HP Laserjet 1020 in Mandriva 2009

Draga ONO, ai un singur mesaj pe acest forum, asa ca nu inteleg care e marea ta nemultumire legata de faptul ca nu-ti raspunde lumea.

Bine ai venit pe mandrivausers.ro - aici se raspunde la intrebari.

Felicitari pentru succesul tau, probabil exista si o solutie mai simpla, dar nu mai are rost sa explic acum, ca ai reusit si singur. Mersi ca ai impartasit si cu alti cititori ai forumului solutia ta.

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717