Mandriva nu imi mai merge din 2007

6 posts / 0 new
Last post
ioanide
Mandriva nu imi mai merge din 2007

Am downloadat mandriva 2010.In windows arata super si imi propune sa reboot am sistemul sa instalez mandriva 2010.Am incercat de 10 ori pe putin.Pornesc instalarea ca default si am sperat sa mearga.
Am amd x2 3800 cu 2 gb memorie,250 sata hdd,placa grafica ati 4750.
Insa din pacate de cate ori pornesc bootarea se opreste in acelasi log si spune "fatal finishing initialization error" dupa ce incepe incarcarea fisierelor in memorie.
LA fel am patit si cu free springtime 2009.Acum plin de sperante am downloadat 2010 sperand sa imi mearga.
Daca puteti sa ma ajutati v-as fi recunoscator.
Mentionez inca o data ca nu am umblat la setarile cu care vine.Doar select instalation 2010 si gata.
Inca ceva La MULTI ANI COMUNITATII MANDRIVA!!!

shogun1
shogun1's picture
Re: Mandriva nu imi mai merge din 2007

La multi ani, bine ai venit printre noi!
Pare sa fie o problema cu dvd-ul, de la descarcare (sau de la inscriptionare, dar mai putin probabil). Ai verificat dupa download cu md5sum? Descarca te rog ghidul Mandriva (la pagina 56-58 se spune cum) de aici si verifica imaginea iso.
In caz ca nu e buna imaginea iso poti descarca alta imagine iso de aici. Inscriptionarea e bine s-o faci la o viteza mai mica. Bafta!

==Those who feel the breath of sadness Sit down next to me Those who find they’re touched by madness Sit down next to me Those who find themselves ridiculous Sit down next to me == http://stressat.blogspot.com/

Vasiliu Constantin
Re: Mandriva nu imi mai merge din 2007

Se pare că nu mai merge din 2007; din asta înţeleg ca nu a mers nici cu 2008.0/1, 2009.0/1, 2010.0
Dacă este aşa, suspectez o incompatibilitate hardware severă.
Detaliile despre arhitectura calculatorului ne-ar ajuta.
 

ioanide
Re: Mandriva nu imi mai merge din 2007

Va multumesc pentru faptul ca m-ati primit asa .Ma simt de-al casei desi stiu ca trebuie sa invat mai multe despre mandriva desi aceasta distrributie esre una din cele mai prietenoase.Acum DLD de la locatia indicata aici si va multumesc inca odata.Cat despre incompatibilatea calculatorului trebuie sa marturisesc ca l-am incropit singur si merge destul de bine chiar si win 7.Am incercat versiunea din 2007 (si acum o folosesc pentru partitionari si ca optiune in locul win) a fost excelent realizata si mergeau toate din prima insa poate faptul ca acesta este o versiune pe 64 de biti ar putea fi o problema.
Toata cinstea si respectul comunitatii mandriva si sunt mandru sa fiu al vostru.
Numai bine!

ioanide
Re: Mandriva nu imi mai merge din 2007

Se pare ca e normal sa nu mearga atata timp cat scriam cu 4X.Acum merge perfect si ma bucur ca am insistat cu aceasta distributie.Cel putin virtualizarea e perfecta(win xp si alte distributii arata super cool iar viteza e buna).INSA o alta problema s-a ivit...Nu am sunet deloc in firefox ,nici compiz(placa radeon 4550),nici amarok nu mai merge.Cred ca e un blestem sau eu sunt doar un incepator mai neajutorat.Care puteti sa ma mai luminati v-as fi recunoscator!!!!

ing. Patkos Csaba
ing. Patkos Csaba's picture
Re: Mandriva nu imi mai merge din 2007

Desigur, te ajutam ... DAR, deschide cate un topic nou pentru fiecare problema de a ta, si inainte de a face acest lucru cauta (cu "search"-ul din bara de sus) pe acest forum dupa problema, e posibil sa se fi discutat deja.

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717