Cum se împuşcă Mozilla singură în picior

6 posts / 0 new
Last post
beranger
beranger's picture
Cum se împuşcă Mozilla singură în picior

În româneşte:

Capital: Eşti corporatist? Celor de la Mozilla nu le pasă de tine!

În original:

ZDNet: Mozilla: Enterprise has never been a focus of ours

Observaţi răspunsul M$.

N3o
N3o's picture
Nu inteleg nici eu de ce

Nu inteleg nici eu de ce lanseaza versiuni noi asa de des? Se ia dupa Chrome... Ce ar avea de castigat in afara de regresii?

Bine ca Opera inca e "cuminte", raman la ea.

In alta ordine de idei, nu stiu cum stau treburile pe afara dar in afara de IBM, care alta companie o adoptat Firefox pe scara larga si il mentine actualizat? Nu cred ca "gaura" va fi atat de mare in "piciorul" Mozilla...

maaxx
maaxx's picture
Nu's corporatist, ma doare la

Nu's corporatist, ma doare la basca! :)

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

cgherman
cgherman's picture
Si-a facut doar meseria

Nu stiu de ce le e mila de acel sysadmin ce a supervizat" instalarea celor 500.000 de aplicatii Firefox pe statiile IBM. E ceva iesit din comun.
Pana la urma acest lucru e munca de zi cu zi a unui sysadmin. Diferentele intre versiunile Firefox nu mai sunt asa dramatice incat utilizatorul sa nu poata folosi o versiune de browser de 3 luni vechime.

Daca retin pe Windows Firefox 5 s-a instalat singur peste Firefox 4.0.1. N-a mai fost ca la versiunile anterioare 3 vs 4 cand au mai aparut variante in paralel parca.

shogun1
shogun1's picture
IBM foloseste Windows?

Exact. Firefox=> Help=> About Firefox=> a intrat automat pe "Checkinf for updates"=> in cateva secunde eram pe Firefox 5.0. Mie mi s-a parut simplu... Poate fiindca nu lucrez la ai biem (o bere). :D

==Those who feel the breath of sadness Sit down next to me Those who find they’re touched by madness Sit down next to me Those who find themselves ridiculous Sit down next to me == http://stressat.blogspot.com/

nlg
Si in Linux e la fel daca nu

Si in Linux e la fel daca nu folosesti versiunea din depozitul distributiei.